![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
kaut kas sakarīgs ar jāieraksta a to es tikai spamoju
![]() gribēju lai jūs man iesakat anime kura būtu kā Hoshi no Koe un / vai Kanojo to Kanojo no Neko... ļoti jau man šitāš divas patika... kā jau kādreiz savā saitā rakstīju ta domāju ka Kumo no mukou, Yakusoku no basho ( varbūt kādam ir ? ) būs līdzīga un uz Piano ar ceru... bet ko vēl ? ko varat ieteikt ? -------------------- my megabusters :X
|
![]() ![]() |
kaarleens |
![]() ![]()
|
||
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
atljaujit nepiekrist man ar scenaarijs tiiri labi patika lai gan kaut kur kaut kad tas bija redzeets (kalnietis 2) bet tas nekas movijs tieshaam ljoti sakariigs vispaa sen nav nekaadas filmas vilktas Hoshi no Koe buus laikam tas ko meegjinaashu =) ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:38 |