![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Luudzu izpauziet savu viedokli par Hellsing, jo tas bija mans pirmais anime ko es redzeeju... (atskaitot dazus hentajus
![]() P.S. Man vinjsh likaas tiiri nekas atskaitot nobeigumu... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
*Kehem* sho topiku par Hellsing'u es saaku un es arii beigshu! Hellsing is a MASTER PIECE OF ART un vinjsh neapspriezaas, jo tas bija mans pirmais anime un joprojaam ir mans miljaakais! Es meeginaaju atrast kaadu analogu peec juusu ieteikumiem topikaa "Tauta grib asinis" bet neko neatradu, jo ja ir asinis nav sizeta un otraadi...
![]() ![]() P.S. Iesakiet kaadu spilgtu anime liidziigu Gits'am,Hellsing'am un Naruto! Best regards, Kakamaka! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 03:49 |