![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Manu traki interesee kaada stila muuziku juus klausaaties =] Nevar tak buut ka tikai japaanju vai tikai anime tipa
![]() Mans piemeeram Bon Jovi klausaas, Dj bobo, kad uznaak arii Oomph, patiik ljoti cantry muuzika- miiljaakaa grupa Dascal Flats =] Arii Latiinjamerikaanju, to pashu Taliu klausos =] Laba Grupa arii Good Charlote =]]] Nu klaajat valjaa ko juus klausaties ![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Dire Straits, Queen un Knopfleru klausos tieši mūzikas UN vārdu dēļ. Kā Knopflers māk vārdus virknēt - tas ir ko vērts. Pēdējā laikā savos soloprojektos viņš pārgājis gandriz tīri uz Rhythm&Blues, tāda moody mūzika. Queen - Fredis ir Fredis. nuff said.
Oldfieldu, Enya un Clannad - viņu daudzslāņainās, "vērptās" mūzikas dēļ. Sci-Fi faniem īpaši iesaku Oldfielda "Songs of Distant Earth" albūmu. Vēlamais klausīšanās režīms - ar labām austiņām zvaigžņotā naktī, ārā. Vēlams tālu no pilsētas. Clannad - gēlu valoda ir mūzika pati par sevi. Enya (Clannad solistes Moiras māsa) pēdējā laikā neko tveramu pēc lieliskā The Celts nav radījusi. Par country - edg, es atļaušos piezīmēt, ka latviešu rumpsasā "country" grupas īstu country nespēlē. Country ir daudz novirzienu, tiesa pamatmelodija var būt viena un tā pati. Es klausos country lai relaksētos, laikam. Plus pie daļas no country (dance country) var labi dejot ![]() Laba ir arī Shania Twain ar savu roķisko country. Un lai ko arī mūsu radiostacijas neteiktu - viņai ir vairāk nekā 3 dziesmas ![]() Protams arī citas nemirstīgas vērtības... katram savas. This post has been edited by Taka: Feb 6 2005, 00:40 -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 07:53 |