![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Kurs zhanrs jums visvairaak iet pie sirds?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ja jau aizgājām konkrētu filmu apspriešanā, tad būs vien jāizsakās arī man.
Kad biju mazs (13-15 gadi) atzīšos Star Wars man pat ļoti patika, taču kļūstot vecākam un papildonot savu redzēto filmu aktīvu ar jauniem darbiem atradu (salīdzinājuma celā) šo Lūkasa izstrādājuma par pliku un līdz matu galiem pārdomātu komercprojektu. Lielais vairums Holivudas produkcijas tāda ir, taču šī konkrētā darba gadījumā tas ir šausmīgi izteikti. Filma ir izskaitļota līdz pēdējiem sīkumiem un uztaisīta tā, ka masām tā vienkārši nevar nepatikt un līdz ar to drošs čungurs kabatā. Nu nepatīk man ne šī skaitļošana ne pats filmas saturs. Kur nu vēl banālāk un primitīvāk atainot gaismas un tumsas (labā un ļaunā) cīņu? Kur vēl kaitinošākus un samākslotākus charus? Un kāda velna pēc tas gejiskais, apdaudzītais, distrofiskais robots? Tam būtu bijis jābūt filmas komiskajam tēlam? Man smiekli nenāca. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:48 |