![]() |
![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
DC hubs mangabase.no-ip.com:3412 mainijis adresi vai vispār nonīcis?
-------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Heh.. es ar savu struntiigo netu visu laiku seezhu otaku-anime.net hubos un viss kedaa. Tur vinjiem vismaz 4 hubi visu laiku iet. Mani jau aarzemju trafiks nesatrauc 8)
-------------------- Because i can!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(ETM @ Feb 7 2005, 15:47) Heh.. es ar savu struntiigo netu visu laiku seezhu otaku-anime.net hubos un viss kedaa. Tur vinjiem vismaz 4 hubi visu laiku iet. Mani jau aarzemju trafiks nesatrauc 8) nu es tur ar kādu laiku sēdēju, bet nu vairs ne, jo tur visiem ir pārsvarā 0 brīvi sloti kas nemaz nerulzz! -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Feb 7 2005, 15:50) QUOTE(ETM @ Feb 7 2005, 15:47) Heh.. es ar savu struntiigo netu visu laiku seezhu otaku-anime.net hubos un viss kedaa. Tur vinjiem vismaz 4 hubi visu laiku iet. Mani jau aarzemju trafiks nesatrauc 8) nu es tur ar kādu laiku sēdēju, bet nu vairs ne, jo tur visiem ir pārsvarā 0 brīvi sloti kas nemaz nerulzz! Nu nez.. Veel neesu saskaaries ar baigaam slotu probleemaam. Bet tas var but arii tapeec, ka man nets ir galiigi garaam, tapeec mani arii leenie piesleegumi tiiri labi apmierina. Tur arii diezgan labi fakerus net limiterus un citus <nelabus cilveekus> apkaro. Man jau tur tiiri labi patiikas. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:23 |