![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Luudzu izpauziet savu viedokli par Hellsing, jo tas bija mans pirmais anime ko es redzeeju... (atskaitot dazus hentajus
![]() P.S. Man vinjsh likaas tiiri nekas atskaitot nobeigumu... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Piedod Kakamaka (jibio, kur tik pretiigu nickname esi sev panjeemis), bet naaksies pateikt arii ko sliktu par tavu beloved Helsingu. vari man nepiekrist, tacju sjii anime ir tikai klaja asinspirts, bez iipasji lielas jeegas. Protams asinspirts ir smuki animeeta, to veic stiliigs vecis teerpies saartaa. Sjis vecis nav izniicinaams un nabaga izkurtusjos vamiireljus galina speeleejoties (iznjeemums bija vien Incognito) un tas vien no sizjeta viedoklja laupa jebkaadu intrigu. Galveno varonju teeli nav liidz galam veiksmiigi izstraadaati (tur pie vainas vareetu buut seriaala iisums). Visvairaak man riebjas fakts, ka man Hellsing patiik, par spiiti tam, ka es apzinos ka tas ir sameeraa liels crap, vieniigi ietiits smukaa konfeksjpapiiraa, bet taas asinis, taas asinis.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:54 |