![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Šī ir viena no dīvainākajām un interesantākajām filmām, ko es savā mūžā esmu redzējusi.
What do you think of it? Es tev vakar noskatījos extended DD DVD, kurā bija deleted scenes un režisora komentāri, un sapratu, ka tā filma ir vēl labāka un vēl dīvaināka... Un arī to, ka tajā ir tik ļoti daudz sīku detaļu, kuras nepamanot īstenībā var sajukt pilnīgi visu idea. Ko daļēji es arī biju paveikusi. Sajaukusi. T.i. nebiju vienkārši pilnībā izpratusi. Hmm. Anyway. It's wierd. But I love it. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
bija vēl viena filma, kur tas pats galvenais aktieris (Jake Gyllenhaal, thx deBUGa) tēloja tādu smartass varoni, tikai tajā filmā bija vairāk seksa un mazāk spriedelēšanas par to, ka štatu mazpilsētās ir vēl nepamanītas saprāta pērles. un vēl viņam bija brālis, kurš uzvedās tiešām prātīgi un simbolizēja kārtīgo un pareizo (es vēl joprojām rakstu par to otro filmu). Donnie Darko ir ne gluži mana tipa filma. ja kāds man pasaka, ka viņam patika tā filma man momentāli galvā "iedegas" vārdi "britpops, Toms Grēviņš, garas šalles, rudens".
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 00:58 |