![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Kurs zhanrs jums visvairaak iet pie sirds?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Tā. Es runāju par grāmatu ekranizēciju. Sci-Fi un fantasy ekranizācija vienmēr ir tālu līdz perfektam, jo tur ir tik daudz imagination part - i mean, filmā mums forcibly uzspiež VIENA cilvēka iztēles radītos visions. Jebkurā cita žanra grāmatu ekranizācijā tas nav svarīgi, bet Sci-Fi un fantasy gan...
Ok, uzskatiet mani par dīvainu, bet man liekas, ka ir diezgan muļķīgi izmanotot cita cilvēka fantāziju, ja ir pašam sava. Ok, reti, bet gadās labi darbi, but come on - big screen versions of a book ir priekš slinķiem, kuriem ir grūti izlasīt pārsimt lappušu un pašiem visu sadomāt. I just think it's much better to watch a movie AFTER you've read a book. -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 7 2005, 14:31) Tā. Es runāju par grāmatu ekranizēciju. Sci-Fi un fantasy ekranizācija vienmēr ir tālu līdz perfektam, jo tur ir tik daudz imagination part - i mean, filmā mums forcibly uzspiež VIENA cilvēka iztēles radītos visions. Jebkurā cita žanra grāmatu ekranizācijā tas nav svarīgi, bet Sci-Fi un fantasy gan... Ok, uzskatiet mani par dīvainu, bet man liekas, ka ir diezgan muļķīgi izmanotot cita cilvēka fantāziju, ja ir pašam sava. Ok, reti, bet gadās labi darbi, but come on - big screen versions of a book ir priekš slinķiem, kuriem ir grūti izlasīt pārsimt lappušu un pašiem visu sadomāt. I just think it's much better to watch a movie AFTER you've read a book. Ja tu skatīsies filmu pēc grāmatas, tad iespēja ka tā tev nepatiks ir daudz lielāka. Laba filma var rosināt izlasīt grāmatu. Lord of The Rings piemēram. Un jebkura filma ir cita cilvēka fantāzija "par tēmu". Ar Sci-Fi tas ir grūtāk jo tur fantāzijas ir vairāk. Kā jau teicu - ar specefektiem nav problēmu, bet smadzeņu daļu pārnest uz ekrāna ir grūtāk. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:54 |