![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu taa kaa man nav ko dariit noleemu iepostot kaadu anketinju ar jautaajumiem, uz kuriem var atbildeet visi briivpraatiigie ~_~
1. No kurienes njemts niks? 2. Miiljaakas anime seriaals 3. Miiljaakais anime OVA 4. No kurienes njemt avatars 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ![]() 6. Miiljaakaa filma 7. Kaapeec saaku skatiities anime? 8. Cik man gadu ![]() Sorry ja kaadam liksies tizli jautaajumi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
1. No kurienes njemts niks?
no laika gala tā mani visi sauc 2. Miiljaakas anime seriaals pagaidām Chobits 3. Miiljaakais anime OVA nav pagaidām 4. No kurienes njemt avatars izgriezu no klipiņa Ah! My Godness 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir) jaunu Chii bilžu meklējumos atradu šo un iepatikās 6. Miiljaakaa filma Matrix, 8 mile 7. Kaapeec saaku skatiities anime? Sākās no pokemoniem, digimoniem un yu-gi-oh, bet ta pa VIVA redzēju pāris echii sērijas + mIRC`ā atradu anime kanālus un uzzināju ka neesmu vienīgais kas tādā vecumā skatās anime! 8. Cik man gadu 21 9. Aya no Tenjou Tenge Starp citu Yume es domāju ka tu savu niku esi paņēmusi no Chobitiem, bet atklājās kas cits! ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
1. No kurienes njemts niks?
Saakumaa bija Eatme, bet kopsh taa laika kad man neljaava kaukur pieregjistreeties nepieklaajiiga nika deelj, tika izmesti patskanji. 2. Miiljaakas anime seriaals GitS 3. Miiljaakais anime OVA nav redzeetas pietiekoshi daudzas OVAs, lai spriestu 4. No kurienes njemts avatars What? 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir) Huh? 6. Miiljaakaa filma Uiii.... nez, nu Matrix taa atminjaa iekjeeries, bet nu par filmaam iipashi nefanoju, noskatos un viss. aa.. veel drunken master 2 bija laps. 7. Kaapeec saaku skatiities anime? Nu beerniibaa redzeeju "Korablj prizrak", iepatikaas ideja (paaris nedeeljas atpakalj es sho atkal noskatiijos, un naaca smiekli par "tehniskajiem sasniegumiem"). Sameeraa nesen uzduuros uz veel paaris animeem, noleemu noskatiities, arii kaukas iesaistiija, un taa viss arii aizgaaja. 8. Cik man gadu 20 (but who cares?) -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 08:01 |