![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu taa kaa man nav ko dariit noleemu iepostot kaadu anketinju ar jautaajumiem, uz kuriem var atbildeet visi briivpraatiigie ~_~
1. No kurienes njemts niks? 2. Miiljaakas anime seriaals 3. Miiljaakais anime OVA 4. No kurienes njemt avatars 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ![]() 6. Miiljaakaa filma 7. Kaapeec saaku skatiities anime? 8. Cik man gadu ![]() Sorry ja kaadam liksies tizli jautaajumi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
1. No kurienes njemts niks?
No dzīvnieka kas dzīvo ziemeļamerikā. 2. Miiljaakas anime seriaals Wolf's rain. 3. Miiljaakais anime OVA Daudzas patīk - grūti pateikt. 4. No kurienes njemts avatars Kaut kur interneta dzīlēsatrasts un bišku pielabots pēts saviem ieskatiem. 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir) Arī no interneta precīzu adresi nepateikšu. 6. Miiljaakaa filma Gredzenu pavēlnieks likās tā neko. ![]() 7. Kaapeec saaku skatiities anime? Nav ne jausmas kaut kas vienkarši tur ir - tāds kas ļoti patīk. 8. Cik man gadu 23 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:57 |