![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu taa kaa man nav ko dariit noleemu iepostot kaadu anketinju ar jautaajumiem, uz kuriem var atbildeet visi briivpraatiigie ~_~
1. No kurienes njemts niks? 2. Miiljaakas anime seriaals 3. Miiljaakais anime OVA 4. No kurienes njemt avatars 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ![]() 6. Miiljaakaa filma 7. Kaapeec saaku skatiities anime? 8. Cik man gadu ![]() Sorry ja kaadam liksies tizli jautaajumi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
1. No kurienes njemts niks? Bija viena feina grāmatiņa, kurā bija pustraka jauna blondīne, kura skraidīja apkārt ar pannu... nju tā.. laikam saskatīju līdzību
![]() 2. Miiljaakas anime seriaals. ui, me skatās visus... me patīk visi.. (izņemot pokemoņi), bet principā esu baigā sajūsmā par Slayers un Ranmu... utt... 3. Miiljaakais anime OVA. ko liek to skatos.. ![]() 4. No kurienes njemt avatars? izrakts no neta mistiskajām un netveramajām dzīlēm... 5. Un no kurienes signature bilde? naf, naf 6. Miiljaakaa filma. skat.jaut.atb.Nr.3 7. Kaapeec saaku skatiities anime? ui... tāds jautājums... kā lai jums to labāk pastāsta (atmetas krēslā un domīgi veras griestos) tas viss sākās vēl dziļā bērnībā... es pirmo reizi ieraudzīju ezīti.. viņš vientuļi klīda miglā... (turpinājums ļična pie manis.. ) 8. Cik man gadu? meitenēm pēc 18 vienmēr ir tikai 18 (principā jau 20) ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:03 |