![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu taa kaa man nav ko dariit noleemu iepostot kaadu anketinju ar jautaajumiem, uz kuriem var atbildeet visi briivpraatiigie ~_~
1. No kurienes njemts niks? 2. Miiljaakas anime seriaals 3. Miiljaakais anime OVA 4. No kurienes njemt avatars 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ![]() 6. Miiljaakaa filma 7. Kaapeec saaku skatiities anime? 8. Cik man gadu ![]() Sorry ja kaadam liksies tizli jautaajumi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
1. No kurienes njemts niks? - Reiz sensenos laikos vajadzēja ātrumā uzrakstīt ziņu, ka neesmu uz vietas. Atcerējos Vinniju Pūku un tieši kā grāmatā arī uzrakstīju. Pāris gadus pēc tam pieņēmu to kā savu pastāvīgo niku.
2. Miiljaakas anime seriaals - Infinite Ryvius, Junni Kokki (tb, Twelve Kingdoms), Kino's Travels, Crest/Banner of the Stars 3. Miiljaakais anime OVA - eee? OVAs gandrīz neskatos 4. No kurienes njemt avatars - Azumanga Daoih ap 20ajām sērijām redzētais kalnu kaķēns. Bija arī zemteksts, taču to esmu piemirsis 5. Un no kurienes signature bilde - n/a 6. Miiljaakaa filma - The Boondock Saints, Fight Club u.c. 7. Kaapeec saaku skatiities anime? - Meklējot kā apiet kaut kādu Safedisc vai ko, uzskrēju kaut kādam anime/h-spēļu forumam. Izlasīju topiku par Gunslinger Girl, atcerējos, ka savulaik biju redzējis Sailormoon/Dragonballs un joka pēc novilku vienu sēriju...~1 gadu un 200-300 gigabaitus pēc tam esmu šeit. 8. Cik man gadu - 21 >_< -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:01 |