![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]() ![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu, es ar savām sastieptām saitēm sēžu mājās un skatos visu pēc kārtas un uzraujos uz kaut ko tīri labu, respektīvi, Samurai Deeper Kyo.
Un, protams, ja kaut kas ir anime un ir tīri labs, es ar visu savu entuziasmu ieveļos otaku.lv, lai ar kādu par to parunāt - un - bāc! - nekur nav tāda topika. Paložņāju, paložņāju, un nolēmu, ka laikam jau nāxies šo kļūdu labot. So. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nu shis topiks nejaushi kautkaa pazaudejaas agraak veel roze.lv vinsh bija hmmmmm ka atas gadijaas vai arii man jau miseejaas anyway shii anime jau ir apspriesta krietni ...... anyway nost ar visiem spoileriem es pasakos Samurai Deeeper Kyo, jo arii man taa bija viena no pirmajaam animeem Just about this time one year ago ........ so respect ... mosh ja ne Samurajs kas zin vai buutu skatijies anime tagad
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:43 |