![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Es kaadu laiku atpakalj saaku straadaat ar Sigiem. pats tos taisu. Nodomaaju, ka baigi labs treninsh man buutu taisiit pasuutiijuma Signatures. Taapeec - luudzu, prasiet man kaadus sigus juus gribeetu, lai es jums uztaisu. Man jaazin ir shaadi parametri: Kraasu tonis (kaada kraasa/kraasas dominees sigaa), Stock (kas buus uz siga, kaa bilde/bildes), Teksts (kaadu tekstu juus gribat) un izmeeru...
Rekur dazhi mani necilie darbi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Rekur veel viens, jaunaakais: ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu nav man tik līkas rokas lai pats sev signaturi uztaisītu!
Te iepriekš no Sigfas izskanēja jautājums ar kādām tehnikām tu tos backgroundus taisi. Īstenībā man ar tas intresē. Varētu pateikt? Ja nu tu nesaki nepasūtot signaturi, ta ok, uztaisi man kautko ar Chii un pasaki kā tu backgroundus taisi! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:07 |