![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu taa kaa man nav ko dariit noleemu iepostot kaadu anketinju ar jautaajumiem, uz kuriem var atbildeet visi briivpraatiigie ~_~
1. No kurienes njemts niks? 2. Miiljaakas anime seriaals 3. Miiljaakais anime OVA 4. No kurienes njemt avatars 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ![]() 6. Miiljaakaa filma 7. Kaapeec saaku skatiities anime? 8. Cik man gadu ![]() Sorry ja kaadam liksies tizli jautaajumi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
1. No kurienes njemts niks?
Par cik man patiik jeedziens ko ietver nindzu buutiiba "stealing(into), spy, sneak theaf" un japaaniskaa versija ir Shinobi nu te laikam nostraadaaj tas ka es fanoju par japaanju valodu tad arii izleemu pielkt ko cildenaaku par prastu -san 2. Miiljaakas anime seriaals Laikam jau te vareetu teikt ka es miilu visu kas nogurdina smadzeni un citiem liek dziljaak aizdomaaties. Miljaakaa komeedija joprojaam ir FullMetallPanic:fumoffu, No space/sci-fi ta buutu "Seikai no Monshou" ar visiem taa turpinaajumiem.No sci-fi ta vareetu buut Gits ideologjija. NGE ir atsevishks gadiijums, kuru es neierindoju nekur. 3. Miiljaakais anime OVA taadas nav, paaraak maz ir skatiits jo OVA's kas nebuutu kaut kam shizetiski piesaistiitas ir ljoti maz, un es paaraak maz no taam esmu redzeejis 4. No kurienes njemt avatars Aktrise Zhang Ziyi no filmas "Wo hu cang long(aka Crouching Tiger, Hiden Dragon)".. nu patiik man shii aktrise ar visu vinjas graacija savaas filmaas 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ) No "One Piece" no kaada foruma.. domaaju kaut kad uzcept pashrociigu parakstu 6. Miiljaakaa filma Paaraak daudz lai rakstiitu, nu laiakm jau vareetu piemineet Lotr jo shim vieniigajam esmu iegaadaajies Original DVD 7. Kaapeec saaku skatiities anime? Vesela veesture, kad es siiks biju un gaaju pamatskolaa(4-5 klase) es shausmiigi fanoju par "Street fighter" charecter "Chun Lee" un par veel vienu China manga stilaa ietureetu tautas bumbas speeli uz speelju automaatiem. Peecaak man acis kubaa bija no taam speeleem kas bija Jap valodaa uz 8bit speelju konsoleem, veelaak jau es uz "SEGA" 16 bit konsoleem juku praataa par RPG gaameem (Fantasy Star, Light Crusader, Shining Force2, Sword of vermilion, Shining and The Darknes, Beyond Oasis" - iemesls tam bija anime stilaa ietureetie character. Peecaak jau uz PSX konsoleem es Ja neapziniigi fanoju no visa kas bija anime stilaa. Jau tolaik es pasen biju saklausiijies par Anime ko dazhs labs ir redzeejis sagadiishanaas peec uz VHS un laiakm mani aizkeera violence stiiga un tas ka tur necenzeeti raada sex sceenas- siiks biju logiski ka multenes plotaa ietvert viziiti uz priekamaaju man bija abstulbinosh fakts, jo multenei nebija vecuma ierobezhojuma. Gadiijaas paartraukums un es Discovery redzeeju raidiijumu par projektu japaanaa "pilseeta piramiidaa" un taa bija peedeejaa suuce manaa jau taa sliikstoshajaa kugiitii uz "japaanas moderno vizuaalo kultuuru". Peecaak sekoja meertiekjiiga maaciishanaas jap valodu un anime un taas sekotaaju mekleeshana inet palshajaas dziilees. 8. Cik man gadu Profilaa ir iedalja (stulbs jautaajums).. vecums nav faktors... Muusos vee valda stereotips MULTENE! - nu tas jau prex beerniem 9. Simpaatija Viennoziimigi Ayanami Rei no NGE, Chidori un Sousuke un tas galvenais ljaundaris no FMP, Motoko Kusanagi un Batou no Gits(aj vispaar VISI varonji no Gits, Ljaunais varonis maskaa no Gundam SEED, Peace Maker Kurogane galvenais varonis, Madarame no Genshiken, skrapotaa princese no Scrapped Princess, Visi varonji no Seikai no Monshou un taa turpinaajumiem, Visi varonji no Berserk, sindikaata vadiitaajs no Bubble Gum Crisis(OVA) 10. Miiljaaakaa Manga Berserk manag no liidz shim lasiitajaam spiid un mirdz paar paareejaam 11. Miiljaakaa fraaze ja pareizi atceros tad atminjaa palicis tad paarfraazeejot ir: "Your dream will never come true" "I have far too many dreems to soar on one stopped dream" -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:18 |