![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Subj. Radusies vajadzība pēc labiem diskiem animes drukāšanai.
![]() Neviens gadijumā uz Lietuvu netaisās braukt? ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vai leetaak ir cd vai dvd? (cena/ietilpiiba)
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Feb 10 2005, 16:16) Ljoti rupjsh piemeers ar JurCHiX cenaam:100 CD-R == ~ 70 Gb t.i. ~0.28 Ls/Gb 10 DVD+R == ~ 45 Gb t.i. ~0.12 Ls/Gb P.S. Cerams, ka nekur nenokljuudiijos... ![]() P.S.S. IIsteniibaa ir veel viens faktors... rakstot reti kad sanaak "sabaazt" CD/DVD datu neseejaa anime liidz malaam, parasti paliek kautkaada briiva vieta, kuraa nevar "iebaazt" veselu seeriju, dazhreiz pat liidz 100 MB. Taadaa zinjaa, jo mazaaka ietilpiiba datu neseejam, jo vairaak paliek neizmantotas vietas... -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:41 |