![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Subj. Radusies vajadzība pēc labiem diskiem animes drukāšanai.
![]() Neviens gadijumā uz Lietuvu netaisās braukt? ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man interesee veel viena lieta:
Ierakstiitiem cd ir tieksme ar laiku nochakareeties, saskraapeeties, vairs nelasiities labi un visaadi citaadi ljauni un neatgriezeniski izdariities. Vai dvd ir tieshi taadas pashas probleemas? ETM, njem veeraa, ka, jaa taa lieta ir kaut kur rakstaama, tad noteikti ir milzu veeleeshanaas to nepazaudeet, taapeec bez RAID5 neies krastaa. Taatad vajag pirkt vairaakus vienaada lieluma HDD, pie tam, normaali ir 4 IDE vietas, no kuraam 1 aiznjem cd-rom(vai dvd vai kaut kas tamliidziigs), taatad paliek 3 vietas. Ja 3 HDD saliek raidaa, tad 33% vietas ir gaisaa izkuupeejushas. Nee, tas galiigi nekam neder. Aaa, jaa, veel viena lieta: Kaa ir ar DVD-RW - vai taadi eksistee pie reaalaam cenaam? Un vai vinjos taapat kaa CD-RW var cuukoties iekshaa vismaz 100 reizes pa virsu? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(edg @ Feb 11 2005, 00:09) Man interesee veel viena lieta: Ierakstiitiem cd ir tieksme ar laiku nochakareeties, saskraapeeties, vairs nelasiities labi un visaadi citaadi ljauni un neatgriezeniski izdariities. Vai dvd ir tieshi taadas pashas probleemas? Mazākas. Kopš tā laika disku pārklājumi ir uzlaboti, protams ja nelieto ACME vai vispār kaut kādas noname matricas un nemētā pliku matricu pa galdu vai somu. QUOTE(edg @ Feb 11 2005, 00:09) Aaa, jaa, veel viena lieta: Kaa ir ar DVD-RW - vai taadi eksistee pie reaalaam cenaam? Un vai vinjos taapat kaa CD-RW var cuukoties iekshaa vismaz 100 reizes pa virsu? <nopūšas> edg tu manu postu lasīji - es taču minēju ka praktiski katrs DVD raksta gan DVD+RW gan DVD-RW, viena pārrakstāmā matrica maksā ap Ls1.20, bet tās parasti vairumā nepērk. Ierakstīšanas/dzēšanas ciklu skaits apmēram tāds pats kā CD-RW -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:20 |