![]() |
![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Shodiem piebeidzu veel 3 animes tejou tenge, Midori no Hibi, Ai yori Aoshi Enishi.
Tagad izmisumaa mekleedams pa inetu nevaru atrast nevienu pienaaciigu anime seriaalu, kuru tieshaam buutu veerts noskatiities :/ |
![]() ![]() |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Man labak patik vecas labas parbauditas vertibas... Sailor Moon!!!
![]() ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(MIMI @ Feb 11 2005, 15:13) Man labak patik vecas labas parbauditas vertibas... Sailor Moon!!! ![]() ![]() jaa atceros kaa es katru riitu ceelos piecos ceelos lai redzeetu kaarteejo seeriju............... cik suudiigi man bija ja neredzeeju kaadu seeriju .... P.S pa RTL2 tagad atkal raada............ un par Cowboy Beebop: Taa ir 26 seerija ir jau arii 27 bet tas ir tikai paarskats paar visu seriaalu........ ir arii pilnmetraaza bet taa notiek starp 23 un 24 seeriju( laikam)........ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:23 |