![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Zinu ka shis jau tika apspriests, bet nu tas ir izgaajis no raamjiem. YGO forums kljuvis nevaldaams. Taads spameris kaa Dash3 uztaisiija kaadus 4 jaunus topikus kur vinsh saka ka es esmu stulbs (jo es pateicu lai vinhs beidz spamot). Es luudzu uz juusu atbalstu - vainu tiekam valjaa no YGO foruma uz visiem laikiem, vainu Dash3, pegasus un veel dazhi indiviidi ir kaartiigi jaaizmet aaraa.
EDIT: Wot. Beidzot atradu visu spameru spameri. Luudzu adminus izmest no otaku.lv Dash3. Es atstaashu nemainiitus dazhus postus YGO sadaljaa, lai juus vareetu paarliecinaaties, par vinja izdariibaam. (ja vien vinsh taas pats neizmainiis) -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
patiiriiju jurgju forumu dash uz 10 dienaam paseezh suspenda suudiigi ka jums vienaada ip visiem SheWr taveejaa arii ir shitaa ? 195.2.106.186
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Feb 11 2005, 16:04) patiiriiju jurgju forumu dash uz 10 dienaam paseezh suspenda suudiigi ka jums vienaada ip visiem SheWr taveejaa arii ir shitaa ? 195.2.106.186 nop, tas nav mans Ip. paldies par to darbu, man jau tie yurgisti liidz kaklam... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:47 |