![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Zinu ka shis jau tika apspriests, bet nu tas ir izgaajis no raamjiem. YGO forums kljuvis nevaldaams. Taads spameris kaa Dash3 uztaisiija kaadus 4 jaunus topikus kur vinsh saka ka es esmu stulbs (jo es pateicu lai vinhs beidz spamot). Es luudzu uz juusu atbalstu - vainu tiekam valjaa no YGO foruma uz visiem laikiem, vainu Dash3, pegasus un veel dazhi indiviidi ir kaartiigi jaaizmet aaraa.
EDIT: Wot. Beidzot atradu visu spameru spameri. Luudzu adminus izmest no otaku.lv Dash3. Es atstaashu nemainiitus dazhus postus YGO sadaljaa, lai juus vareetu paarliecinaaties, par vinja izdariibaam. (ja vien vinsh taas pats neizmainiis) -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
eu nu comon.. kur ir kāda atsaucība no adminu puses. Man un ne tikai man tie yugisti jau sen ir ZB! Nu nepietiks ar to brīdinājumu ko Yume-sama ir tur ielikusi! Šie spamotāji pieklusīs, bet tad atnāks jauni.. Useri jau nestāv uz vietas, visulaiku tik nāk klāt.. drīz tas paliks ļoti grūti kontrolējams. Vienkārši aizslēdziet ciet to subforumu un viss! Pat bija pools vai nahrinazēt tos yugistus vai nē, 53% bija ka vajag un 22% bija vienalga. Bet vairākums šā vai tā ir pret! Un kur kāds atblasts no adminiem? Tauta pieprasa slēgt subforumu, bet adminiem uz to uzspļaut? Vienkārši es domāju ka yu-gi-oh ir pārāk liela tēma lai to apspriestu šajā forumā, kur vairāk tomēr uzsvars likts uz aziātu kultūru vispār... Tādēļ savā un citu forumiešu vārdā kuri necieš yugistus - SLĒDZIET CIET YGO SUBFORUMU!!!!!
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:54 |