![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Zinu ka shis jau tika apspriests, bet nu tas ir izgaajis no raamjiem. YGO forums kljuvis nevaldaams. Taads spameris kaa Dash3 uztaisiija kaadus 4 jaunus topikus kur vinsh saka ka es esmu stulbs (jo es pateicu lai vinhs beidz spamot). Es luudzu uz juusu atbalstu - vainu tiekam valjaa no YGO foruma uz visiem laikiem, vainu Dash3, pegasus un veel dazhi indiviidi ir kaartiigi jaaizmet aaraa.
EDIT: Wot. Beidzot atradu visu spameru spameri. Luudzu adminus izmest no otaku.lv Dash3. Es atstaashu nemainiitus dazhus postus YGO sadaljaa, lai juus vareetu paarliecinaaties, par vinja izdariibaam. (ja vien vinsh taas pats neizmainiis) -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, man faktiski arī nemaisa, bet tā kā tauta sūdzējās , nu kautko vajag darīt.
No manas puses brīdinājums bija arī viss, vairāk laikam nevar no viņiem panākt. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:53 |