![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Love is in the air,
Everywhere u go ..... =]]]] Koks koku balstīt var, Kaut abi kalst! Sirds sirdi sildīt var, Kaut abas salst!!! ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Svinam te visādus ievazātus svētkus, bet par saviem tradicionālajiem aizmirstam. Starp citu, 10. feb. bija Meteņdiena
![]() Še jums mana sirds ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Feb 14 2005, 02:28) Svinam te visādus ievazātus svētkus, bet par saviem tradicionālajiem aizmirstam. Starp citu, 10. feb. bija Meteņdiena ![]() Shitaadi teksti jau saak palikti banaali ._O lai vai cik tur daudz taisniibas buutu, bet piedod, maarinjai un peerkonteevam vairs neviens netic, tic tikai komercijai. Par to pat vairs nav veerts diskuteet tik ljoti izrunaats temats ka izbesiities var. Laimiigu Valentiindienu, tiem kas to uzskata par ko vairaak, kaa kaarteejo, komerciaali piesaatinaato, darbadienu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:51 |