![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Atkal prasu par seerijaam...Pa debiilo RTL 2 nekad neparaada taalaak...Vislabaak bija skattities pa MTV 2...Esmu noskatiijies seerijas kaadas 4 reizes, bet nobeigumu neesmu redzeejis...Kaads nezin kur var dabuut vaacu valodas seerijas?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Zheel, bet vieniigais normaalais Anime, ko es redzeeju pa RTL 2 bija Inuyasha... A pa MTV 2 veel raada inuyasha vai Escaflowne?
-------------------- ![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
the vision of escaflown arī bija labs anime bet zeeel ka pa mtv(vācu) vairs to nerāda un pa mtv2. to es vairs pa vakariem neskatos. vislaik sanaak skatiiities kaadu wildboyz vai viva la bam pa mtv(vācu)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:53 |