![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Robeža ir sasniegta, vairs uz HDD nav vietas. Neesmu kolekcionārs vai tamlīdzīgi, bet tomēr žēl dzēst ārā sakrājušos "normālos" seriālus.
Esmu skatījis vairākās vietās un lētākais par parastu 200gb cietni ir ~75ls or so, mazāku pirkt nav vērts. Arī ātrums, galu galā, nav būtisks ar 7200rpm/8mb kešu ir pilnīgi pietiekoši. Respektīvi, gribētu uzzināt no otaku publikas, * cik GB animes uz HDD * cik liels cietnis ( + cietņa izstrādātājs, ieteicams) * kur tika pirkts * par cik tika pirkts * etc. Pašlaik man ir 4 dažādu izmēru seagate cietņi, visi strādā perfekti. |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Samsung rulee nemeeraa, bet sildaas arii labi 8)
Ja domaa ko pirkt, tad DVD raxtiikli. izdeviigaak sanaak, plus peedeejaa laikaa cietnji baigi labi spragjiijot itkaa. A ja divus DVD ieraxti, tad vismaz viens ies, kad otrs nospraags, vareesi pa jaunu backup kopiju uztaisiit. Pazaudeet HDD gan buutu daudz tragjiskaak. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 21:23 |