![]() |
![]() |
TheBadEdd |
![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Kas ir manga?!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mhahaha.. rdg...bet taa ir... man pietiek to sadirdeet kaa es jau shitaa smaidu --->
![]() Nu jaa un par Star Wars faniem, es pati paaris taadus paziistu un teikshu ka vinji nearko dikti neatshkiraas.. teiksim Tolkinistus daudz vieglaak paziit. ![]() Nu jaa un par Harry Potter mangu,, ir ir.. bet viena piebilde visa ko es redzdzeeju ir shounan ai.. smuka bet ne visai audiencei.. Kas zin, mosh ir arii parastaa... Starp citu, interesanti bija palasiit, jo pie sizheta pieturaas, tachu viss atteelots dziljaak, nu kaa jau mangaa.. un neteikshu ka tas bija domaats kaa parodija. Nu jaa un ja kaadam peekshni gribaas papeetiit Star Wars mangu, ad es vinju redzeeju Vaters un Rapa graamatniicaa... Ja labi pamekleet tad pie beernu graamataam var atrast. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:23 |