Īsa pārdoma par atiešanu no anime, Tā kā spams, tā kā ne... |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
Īsa pārdoma par atiešanu no anime, Tā kā spams, tā kā ne... |
NOLF |
Feb 21 2005, 23:50
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 |
Sanāca pamanīt, ka šodien ir apkārt mēnesis, kopš neko animētu neesmu skatījies. Noskatījos Gungrave, iesāku Gundam Wing, pēc pāris sērijām pārtraucu un likos mierā.
Atšķirībā no citiem othodņakiem, kad pāris nedēļas neko nav gribēts redzēt, šoreiz īpaši arī neko skatīties nekārojas un pēkšņi galīgi vairs nesatrauc, kas notiek ar trakeriem un ED2K serveriem. Šobrīd, senas apņemšanās dēļ velku Genshiken, taču ja pēc tam neparaus kāds traks skatīšanās drudzis, tad laikam ka būs oficiāli jāmet šis vaļasprieks pie malas un jāsāk darīt kas cits. Gadījumā, ja nu es pilnīgi iznīkstu un forumā vairs nepiestaigāju, vēlu veiksmi turpmākajā darbībā -------------------- |
Taka |
Feb 24 2005, 20:35
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
Kā mana nelaiķe vecmāte mēdza teikt: "kas par daudz, tas par skādi"
Nu nevar no rīta līdz vakaram drillēt vienu un to pašu. Kādā brīdī iestāsies "pārēšanās" un tad vairs negribēsies vispār neko. Jo labā anime, kuras nemaz nav tik daudz, pie tādas skatīšanās intensitātes diezgan ātri beigsies un tad pienāks laiks visādiem šrotiem. Beigās nāksies skatīties dajebko, ka tik anime, par kvalitāti nemaz nerunājot. Tā jau var darīt, bet vai vajag? Es tomēr animi atšķaidu ar ko citu. Un pēdējā laikā parādās aizvien jauni, interesanti animācijas projekti, kuri nebūt nav anime. Tas priecē. -------------------- Press any key to continue
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 21:06 |