![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
nuss teitan var meklēt 27 epizodi kovbojam. brīdinu, ka tur nekā īpaša nav - tikai kopsavilkums ar galveno varoņu citātiem par viņu dzīves aspektiem etc etc. un feins japāņu hiphops beigās (man iepatikās, moš kāds zin nosaukumu?). pie tam tas ir skreeneris
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Leonheart |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 89 Joined: 7-March 04 ![]() |
cowboy bebop the movie notiek starp 22 un 23 serijam.
A 27 ir prieks fantaiem (taadiem kaa es :)) *ee tador biji pirmais :) |
Righorn |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
vislabaakaaa serijaaa bija ka galvenais varonis ciiniijas ar kaut kaadu samuraju kuram bija zobens bet vinam ierocis. kautins bija vairaak kaa interesants *ja nemaldos*
|
Laugh|nGMan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
Kāds jau sāka vilkt COWBOY BEBOP RENEWAL versiju? Es protams nenocietos un uzliku lai nāk visas epizodes.
![]() Šodien laikam ienāks pirmā epizode. Citāts no www.rottentomatoes.com>>> "The Cowboy Bebop TV series audio tracks will receive a upgraded into 5.1 Dolby Digital for all 26 episodes in Japan and is tentatively scheduled for 12/23/04. The entire series will be on 7 discs and be released in limited quantity in Japan this December 2004, 2 days before Christmas and will cost you 40,000 yen ($359.90 USD). The 5.1DD sound renewal of all 26 episodes is done under the supervision of director Shin-ichiro Watanabe and original staff. Also there will be no English audio or English subtitles on the dvd boxset." -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:56 |