![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hmm, nu man te vajag nelielu palīdzību no kāda profesionālāka cilvēka kas zin ko darīt ar akvarelēm. Tā kā es pieradu zīmēt ar akrilu, un eksperiments ar akvareli neļoti izdevās..
Nu te būs tas, kas ne ļoti izdevās..nu jā, gomen par kvalitāti, ta ir fotogrāfija, formāts priekš skanera par lielu. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
ja man buutu skeneris es jums paraadiitu bet man nau skeneris
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(swordsman @ Feb 25 2005, 14:58) *apskatās profilu*...Šito čomu laikam tomēr nav vērts ņemt pierē... Tev neviens nav teicis "Ja tev kautkas nepatīk, tad pamato kamdēļ", m? Pašam nav nemaz tik labi jāmāk zīmēt, lai būtu tiesības kritizēt citu darbus. Bet "nu piu cik negliiti" tā pat nav kritika, tas ir vairāk "Ai, ka tik kautko izspļaut..." Apšaubu, ka tu labāk zīmē... ~_~ Arī, ja jau tu mums tik labi zīmē, bet tev neesot skeneris, pēc idejas, tu jau arī varētu paintā ar peli kautko normālu uzzīmēt. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:26 |