![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hmm, nu man te vajag nelielu palīdzību no kāda profesionālāka cilvēka kas zin ko darīt ar akvarelēm. Tā kā es pieradu zīmēt ar akrilu, un eksperiments ar akvareli neļoti izdevās..
Nu te būs tas, kas ne ļoti izdevās..nu jā, gomen par kvalitāti, ta ir fotogrāfija, formāts priekš skanera par lielu. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu, pilnīgi žēl, tas darbs ir liels, puse vatmana, un ieskanējot sanāca savādāk nekā bija sākotnēji. Škrobe, šādā veidā tas man nemaz vairs pat nepatīk.
Bet nu tā izziņai tur rakstīts " Kaķēns kurš atteicās no jūrasskolas" piedziedājums. Faktiski tas tapa šis dziesmas iespaidā, jo katrreiz klausoties man nāca prātā šāda bilde. Bet, es kā viņa sabojājās. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:18 |