![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Iesakiet animi. Bez maz vai mēnesi or so neesmu skatījis, vismaz neko prātīgu.
Kondīcijas tās pašas vecās: * ieteicams nepārsniegt 26 ep robežu; * iņčīgs storijs; * lielākā, mazākā mērā reālistiski čari un animācija; * būtu vēlams sci-fi, bet var būt pilnīgi jebkas, ja ~ atbilst minētajiem noteikumiem; * un, pats galvenais, laba mūzika. |
![]() ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Gribeeju tik pajautaat vienu lietu - Noskatiijos 1 Hack Sign seeriju, man taa vienaldziigi, bet luudzu pasakiet, vai taalaak ir veerts skatiities? veelaak buus labaak?
-------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(SheWr @ Mar 1 2005, 17:05) Gribeeju tik pajautaat vienu lietu - Noskatiijos 1 Hack Sign seeriju, man taa vienaldziigi, bet luudzu pasakiet, vai taalaak ir veerts skatiities? veelaak buus labaak? gjeniaala muuzika story spainkjerots sarezhgjiits es noskatiijos un ar nesapratu skatiities tieshaam ir veerts kaut vai taapeec ka shis ir spilgts piemeers kaa peec speeles jaataisa anime (Ragnarok the animation saliidzinot ar sho var iet uz poda ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:48 |