![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu shito reiz paspeeleeju vienaa aarzemju forumaa un bija diezgan jautri. Noteikumi ir pavisam vienkaarshi - katrs daliibnieks turpina staastu ar tikai 3 vaardiem. Ne mazaak, ne vairaak. Naakamo postu ar 3 vaardiem driikst likt tikai peec 2 citiem 3vaardu postiem... Visi un, bet, jo utt. protams arii skaitaas kaa 1 vaards
Nu, rekur iesaakshu: Reiz senos laikos -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Reiz senos laikos dzīvoja varens pūķis ar divām galvām un deviņām mazām astēm, viņam garšoja mirušo cilvēku dvēseles. Tad kādu dienu pūķis satika meiteni. Viņa nesa krūzi savai slimajai vecmātei, kura spļāva asinis, nemitīgās agonijas sāpēs. Pūķis meitenei teica: Es tevi apēdīšu un kauliņus noskrubināsu. Bet meitene atbildēja: Es tevi apēdīšu, pat kauliņus nenoskrubināšu! Pūķis bļāva:"Palīgā, es gribēju tikai iepazīties ar savdabīgu, mazu, nejauku meiteni. Kā es redzu, esmu tādu atradis. Aiziesim piekaut kādu, vai varbūt ejam izraut kādam sirdi."
Tad abi gāja un satika plēsoņu. Plēsona saplosīja viņus. Viņu dvēseles nokļuva vecā džina lampā. Tur viņi atrada mazu nejauku demoniņu, kurš... -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:10 |