![]() |
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Varat pateikt kaadas anime speeles ir uz pc vai vismaz pa to teemu ?
![]() |
![]() ![]() |
CryRat |
![]()
|
||||||||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
man prieks ![]()
hmm... nu ta i jādomā... Crescendo, Brave Soul iekš Suprnova bija... Guilty Gear X, Come See Me Tonight latvijas hubos atradu... Little Fighter, Vantage Master pameklē googlē LF toč var novilkt no neta... Chaos Overlords bija iekš The Underdogs ( tur ir vēl daudz labu spēļu )... a Kanon es dabūju no Saiko...
umm... iekš irc.apollo.lv un irc.delfi.lv es esu 24x7 bet iekš #anime ( un vispār nevienā kanālā ) neesu jo tur pārāk skaļš... heh... traucē mazliet ka visu laiku jāpievērš uzmanība kas tur notiek... sorry... es mīlu jūs visus tā pat ![]()
DC atkal man nepatīk... nevienā hubā es patstāvīgi neuzturos... kādreiz pa retam ievelkos iekš MangaBase vai Alfa...
grūti nedzirdēt par DMC
![]() ![]() nu pameklē tās spēles tur kur teicu... ja atradīsi un nets tev normāls tad dabūsi ātrāk nekā no manis jo uploads manam netam jau ir stipri mazs... ja neatradīsi tad saki gan jau kaut ko izdomāsim... FTP tev ir ? -------------------- my megabusters :X
|
||||||||||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:17 |