![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Luudzu izpauziet savu viedokli par Hellsing, jo tas bija mans pirmais anime ko es redzeeju... (atskaitot dazus hentajus
![]() P.S. Man vinjsh likaas tiiri nekas atskaitot nobeigumu... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Te bus instrukcija par dc++
no sakuma ieinstale. palaid ieej /file/settings vai ari vins sakuma pats pieprasis ievadit settingus General/Nick e-mail Net (atrums piesleguma tips) dsl isdn utt Download / folderis uz kuru kopet failus un folderis kur glabajas faili kuri ieladejas sharing / add folder /pievieno folderus ar anime vai stuff kurus tu liec uz share velams ne mazak ka 2gb. parejos setingus vari nemainit spied ok. pec tam 1. ikona pa kreisi augsa. public hubs/ tur ir kaudze ar hubiem kur tu vari peslegties/klat viniem parasti ir apraksts un mini share lielums (ne vinmer pareizs bet orientejos). ja nekas public hub saraksta neparadas tad settingos samekle /download/ tur bus ieraksts "public hub list url" tur ievadi (ja tur nav) "http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2" bez pedinam. ja kaut kas neiet prasi. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:55 |