![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Sveicu visas otakieshu sievietes 8 martaa!
Buutu man biskiit vairaak laika, ieliktu kaadu pantinju, bet tagad tik shito: ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu ziniet, itkaa jau 8.martaa jaadaavina tulpes, nevs rozes, bet nu tas jau taads galiigs siikums...
![]() Ko gars un miesa mana mūžam zīlēs, Dus neatminams tavā klusā vaigā, Dus tavu soļu gaitā mīļi - baigā, Dus apslēpts visās tava tērpa vīlēs. Cik ilgi dzīvos sirds, tā nīks un mīlēs Pusnomodā, pussapnī tavā maigā, Sendienu blāzmas atspīdumu zaigā, Ar neiznīkstošu varu miesas dzīlēs. Un spēks, kas visam mani pāri cēla, Plok, tavus soļus dzirdot nevarībā - Jauns ziedons apdveš manu dienu ceļu. Nāk krēslas stunda zelta tvaikā vēla, Un steigšus rimst, un kluss tiek prāts un griba, - Pie sāpju avotiem es atkal smeļu. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:24 |