![]() |
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Cerams ka neesmu ne pa teemu
![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(aivvv @ Mar 9 2005, 06:01) juus esat nelabojami idiotisma paraugi pa lielaakajai dallai (nezinu vieniigi kas ar ssinccanu noticis bet vinnss ir idotis automaatiski ![]() Pagalam neveikls tev tas joks izdevies (idiotismu diagnosticē LDA ![]() Aizvien vairāk nostiprinās pārliecība ka tu esi troļveidīgs sīkpirdis, kam vazāšanās pa citiem forumiem (droši vien tavā skatījumā, konkurējošiem) ir sava veida dzīves mērķa piepildījums. Apzinos, ka rakstīdams komentāru uz tavu komentāru es līdzīgi kā eksibiconista izbiedēts skuķis, kas ar savu sašutumu viņam nodrošinu kaifu, pašlaik arī tev sagādāju zināmu gandarījumu. Lai jau tiek tas prieks, kā saka "labiem cilvēkiem nekā nav žēl". Apbrīnas vērta ir kāda cita tava spēja. Un proti, uzrasties reizi mēnesī, parasti agri no rīta, kad pats vēl neesi īsti atžirdzis (par ko liecina tavs rakstības stils) un izvilkt no aizmirstības kādu sen izrunātu un dabīgā nāvē nomirušu problēmu un uztaisīt no tās milzīgu furoru. Come on, nav vairs YGO sadaļas! Anabauri tu apskaties kad vispār ir bijis pēdējais ar šo problēmu saistītais komentārs - 20 janvārī. Man kļūst aizvien grūtāk atšķirt vai tu no tiesas esi stulbs vai arī ļoti veiksmīgi mēģini par tādu izlikties (pagaidām reālāks izskatās pirmais variants). P.s. Laikam būs tevi jātur pie vārda ar to mieta būšanu, draudēt esi gana nasks, kā būs ar to darīšanu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 09:38 |