![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
oki... no dotajiem postiem neko nevar saprast vai tauta vispār domā ierasties cosplayā vai nē... Lūdzu!!! tie kas būs piesakieties, lai zinu vai krāsot matus zilus vai nekrāsot... Un vai vispār ir jēga tiem pāris cilvēkiem ierasties cosplajā...!!!
|
![]() ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu taa jau ir runaashana
![]() Tagad man veel vairaak gribas tikt, tik dazhas probleemas nomaac...... 1) Kaa es tur vispaar tikshu un kaa agri no riita tikshu atpakalj uz jelgavu....? 2) Vai es tur nemaisishos tik visiem pa kaajaam kaa nejeega.......? 3) Kaa pie velna lai uztaisa teerpu?? -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(SheWr @ Mar 9 2005, 18:44) Nu taa jau ir runaashana ![]() Tagad man veel vairaak gribas tikt, tik dazhas probleemas nomaac...... 1) Kaa es tur vispaar tikshu un kaa agri no riita tikshu atpakalj uz jelgavu....? 2) Vai es tur nemaisishos tik visiem pa kaajaam kaa nejeega.......? 3) Kaa pie velna lai uztaisa teerpu?? 1) Es tevi rīgā sagaidīšu!! He he he... *JurCHiX ļauni pasmejas* No jelgavas ja būs tad būs arī shinobi-sama, wizards, kaarleens... Un 9:00 vilcieni jau kursē uz Jelgavu 2) Tur neviens nevienam nemaisās pa kājām... Un spriežot pēc pagājušās reizes, jo vairāk tur maisīsies visiem, jo labāk būs! ^^ 3)Ņem rokā audeklu, šķēres un mēģini kautko uztaisīt! Veiksmi! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:46 |