![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
oki... no dotajiem postiem neko nevar saprast vai tauta vispār domā ierasties cosplayā vai nē... Lūdzu!!! tie kas būs piesakieties, lai zinu vai krāsot matus zilus vai nekrāsot... Un vai vispār ir jēga tiem pāris cilvēkiem ierasties cosplajā...!!!
|
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nezinu kā jums, bet man dārgie tautieši kautkā Naruto nevelk taisīt, pirmkārt Baltijā jau viena laba naruto grupa, kas sastāv no mūsējiem u Igauņie ir un otrkārt... tad vajag riktīgi atspēlēšanai gatavoties.
Un lai varbūt jums tērpi neatkārtojās, ja jūs tomēr izdomāja taisīt Naruto, re, kas jau ir.. starp citu, ja es saņemšos, es taisu Iruku. ![]() ![]() Vēl ir 4 cilvēki no Naruto, bet izskatās ka man pazuda zips ar tām bildēm, tāpēc kamēr sameklēšu, te var redzēt, kas jau ir. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:48 |