![]() |
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Labdien, pēc dažu foruma biedru ierosinājuma, lai vairotu otaku.lv satura vērtību, ir ieviests minimālais posta garums - pagaidām tie ir 60 simboli.
Citas idejas laipni gaidītas.. UPDATE: Samazinājām uz 30 UPDATE2: blah.. atlikām atpakaļ uz 60 ![]() This post has been edited by Roze: Mar 9 2005, 22:53 |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Taa kaa biezhi vien sanaak rakstiit sakariigus vienteikumu postus, tad esmu dzilji pret shito! Piedaavaaju variantu: shis ierobezhojums attiecas tikai uz tiem, kas nav saspamojushi 500 postus (tikko ienaaceejiem), taadaa veidaa pieradinot vinjus rakstiit gari.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(edg @ Mar 9 2005, 21:31) Taa kaa biezhi vien sanaak rakstiit sakariigus vienteikumu postus, tad esmu dzilji pret shito! Piedaavaaju variantu: shis ierobezhojums attiecas tikai uz tiem, kas nav saspamojushi 500 postus (tikko ienaaceejiem), taadaa veidaa pieradinot vinjus rakstiit gari. kā tad edg.. tad jau visi sāks spamot, lai ātrāk dabūtu 500 postus.. tas nu neder galīgi -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Mar 9 2005, 21:35) QUOTE(edg @ Mar 9 2005, 21:31) Taa kaa biezhi vien sanaak rakstiit sakariigus vienteikumu postus, tad esmu dzilji pret shito! Piedaavaaju variantu: shis ierobezhojums attiecas tikai uz tiem, kas nav saspamojushi 500 postus (tikko ienaaceejiem), taadaa veidaa pieradinot vinjus rakstiit gari. kā tad edg.. tad jau visi sāks spamot, lai ātrāk dabūtu 500 postus.. tas nu neder galīgi Manupraat saspamot 500 postus ir paaraak nereaali, lai kaads tieshaam meegjinaatu to izdariit. Pie tam, ja kaadam ir tik speeciiga veelme spamot tikai taapeec, lai vareetu rakstiit iisos postus, ja kaads tik ljoti grib rakstiit iisus postus, tad tam jaabuut vienam trakam indiviidam. Un indiviidus mees liidz shim esam izsmeejushi un izdzinushi pa vienam vien... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:47 |