![]() |
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Labdien, pēc dažu foruma biedru ierosinājuma, lai vairotu otaku.lv satura vērtību, ir ieviests minimālais posta garums - pagaidām tie ir 60 simboli.
Citas idejas laipni gaidītas.. UPDATE: Samazinājām uz 30 UPDATE2: blah.. atlikām atpakaļ uz 60 ![]() This post has been edited by Roze: Mar 9 2005, 22:53 |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
nu normaala saraxcte te iznaak.. par ko suudzties es nesaprotu....
man daudz patiikamaa tagad lasaas TAGAD kad ir kaut kas sakariigaaks uzraxtiits nevis jaaskrolo pa bezjeegu postiem... galu galaa lielie/sirmie onkulji/tantes ja postee tad postee garaak par 60 simboliem un poste ko sakariigu.. beidzot saaks veidoties forums nevis kaut kaads izzinju birojs vai veel trakaak chats I rveel viens ieteikums uzlikt speciaalu subforumu prex ashaam izzinjaam tipo "jautaa un tev atbildees" kur posta garums nav ierobezhots un tad ja akadu urda veelme kaut ko uzzinaat tad vinjsh var droshi tur posteet un sanjems iisas kodoliigas atbildes.. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Mar 9 2005, 22:17) uzlikt speciaalu subforumu prex ashaam izzinjaam tipo "jautaa un tev atbildees" kur posta garums nav ierobezhots un tad ja akadu urda veelme kaut ko uzzinaat tad vinjsh var droshi tur posteet un sanjems iisas kodoliigas atbildes.. Jautaajumi parasti ir teemaas. Piemeeram: "Vai eksistee kaads Harry Potter doujinshi?" (Manga) vai "Vai latvijaa ir kaads anime DC hubs?" (Resources). -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:43 |