![]() |
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Labdien, pēc dažu foruma biedru ierosinājuma, lai vairotu otaku.lv satura vērtību, ir ieviests minimālais posta garums - pagaidām tie ir 60 simboli.
Citas idejas laipni gaidītas.. UPDATE: Samazinājām uz 30 UPDATE2: blah.. atlikām atpakaļ uz 60 ![]() This post has been edited by Roze: Mar 9 2005, 22:53 |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Chats neder, jo eksistee daudzi interesanti jautaajumi, uz kuriem atbildes grib zinaat vairaak nekaa tikai pats prasiitaajs. Ir jautaajumi, uz kuriem atbildes gribees atrast gan foruma jaunatnaaceejs, gan pieredzeejis forumists, kam aizmirsies. Kaut vai tas pats Drivers High! Tas tachu normaals jautaajums!
http://otaku.lv/index.php?act=Search&nav=a...posts&hl=&st=50 ^ Ieveero, ka mani posti ir vai nu ljoti iisi vai ljoti gari. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:22 |