![]() |
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Kaads nezin kaad ragnarok serveri .lv ????? Lai buutu latvie6u , man pagaidaam aarzemju niet taads piesleegums, bet speeleet gribas.
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Hhhm...man kaads draugs teica ka aniRO ir viens no zemaakajiem XP rate un Drop rate... kaads jau nevareetu ieteikt kaadu serveri ar mazliet labaaku drop un XP rate...?
Un mazs jautaajums - vai var palaist citu serveri no taa pasha aniRO klienta? ja var, tad kaa? -------------------- ![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(SheWr @ Mar 10 2005, 19:34) Hhhm...man kaads draugs teica ka aniRO ir viens no zemaakajiem XP rate un Drop rate... kaads jau nevareetu ieteikt kaadu serveri ar mazliet labaaku drop un XP rate...? Un mazs jautaajums - vai var palaist citu serveri no taa pasha aniRO klienta? ja var, tad kaa? emm, tiesi normals exp/drop rate ari dod to ka tu normali spele, nevis nedelas laika uztaisi 99, tad velvienu, un pec menesa tev viss noriebjas ![]() un vispar, tads exp/drop ir oficialajiem serveriem, a tie kur ir lielaks ir tikai ta mulkosanas ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:11 |