![]() |
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Nu taa saakumaa itkaa likaas kad taas bildes it tiiri norm, bet kad aya-chan man vinjas noskaneeja =[[[ nezinu ... gribeetos dzirdeet ko citi domaa par maniem "garadarbiem"
6itais ir kaadu gadu vecs jau ... ![]() Te viens arii ne no jaunaakajiem es te taadaa kaa hroniskaa seciibaa vinjus kaartoju =] ![]() Tad kad mums tas saucamais Anime Project gaaja es te to meiteni itaa uzzimeeju, bet redzot tos paareejo darbus ... nja meegjinaats nav zaudeets ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Brendon 2. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 21-February 05 ![]() |
paldies BeenLaden
-------------------- ![]() I'M BAD!!!! |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
-------------------- ![]() |
aprofes |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 4-March 05 From: latvija ![]() |
[B][FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=blue]sliksu driz savus atelus un tad jus redzesiet izrunishu jus visus ka mazos
Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- it's possible to have dreams and it's possible to make them real
![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(aprofes @ Mar 4 2005, 08:57) [B][FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=blue]sliksu driz savus atelus un tad jus redzesiet izrunishu jus visus ka mazos Naf tu te mums raadi pašnezīmētas bildes ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
aprofes |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 4-March 05 From: latvija ![]() |
nu ko jus ta uztraucaties ieliksu pirmdien savus attelus un tad paskatisimies tur bus visadi gan anime komiksi gan parveidotas/orginal bildes gan mani gara darbi orginali parzimets darbs orginali parzimets darbs+mans stils un ta talak
darbi kas zimeti vairak ka 3stundas un darbi 10 minutes un pat mazak!!!! ![]() -------------------- it's possible to have dreams and it's possible to make them real
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:50 |