![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
||
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nu gabalinsh Takeshi Kitano cieniitaajiem neslikts zobenciinju bojeviks. hehz nu asintinjas shkjiist spainjiem zobenciinjas neieilgst viss notiek aatri kaa dziivee saturs nu gan taa ne iipashi labs action japaanju gaumee ![]() es dodu 7/10
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
||
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu re, taa jau ir labaak. Bet tu man neiestaastiisi, ka taa dejosjana beigaas bija kaut, kas no tradicionaalaas japaanju deju kultuuras, driizaak pavilka uz moerniem muuzikliem. Kas attiecas uz interesanto muuziku, piekriitu daljeeji, jo man skanjas efektu un ekraanaa veerojamo darbiibu sapludinaasjana, likaas vairaak no "Dejotaajas tumsaa" nospiesta, tacju varu arii kljuudiities.
Filma noteikti nav meesls, un to ir veerts redzeet, tacju nedomaaju, ka taa ir obligaata visiem zjanra un Kitano cieniitaajiem, driizaak jau komerciaals gabsis uz kura vecais kitano gribeja nopeniit papildus naudish, jo peedeejos gados sjaada stila filmas atkal ir modee un te nu ir viens autentisks produkts no Japaanas. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Diivaina filma, pats Zatoichi likaas pietiekami interesanta personiiba filmaa, gan taas izdariibas ar vinja aciim, gan izreekjinaashanaas ar sliktajiem (iipashi ar tiem kurus maasa un braalis mekleeja (Tipa Naruto peecnaaceejiem, haha)
Vinja dulnais piedziivotaajs lika nedaudz pasmaidiit. Nu bet taa kopumaa njemot nekas ekstraa nebija, bet uzmaniibu piesaistiija. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:23 |