![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Heh, man skolaa vienam projektam vaig juusu paliidziibu.... shis var likties mazliet stulbi, bet es juus ljoti luudzu - izpaliidziet...Tas ir vienkaarsh projekts par kuru es vareetu piepelniit labu atziimi
![]() Taatad - ko juus saskatat shajos atteelos? Luudzu atbildiet tieshi to ko juus iedomaajaties uzreiz paskatoties. 1) 2) 3) 4) Taa kaa es originaalaas lapinjas pazaudeeju (~_~") tad uztaisiiju peintaa atteelus peec iespeejas liidziigaakus taam.... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Suppa
![]() 1. Maza būdiņa ezera krastā. Būdiņas atspulgs krīt ezerā. Un saule iet uz rietu. 2. Uz trejžubura lidojošs resns kukkluksklana biedrs. Seja savilkta grimasē, kas izstaro riebumu un izbrīnu, bet varbūt tas ir vienkārši resns rūķis, kas triecienā vēlas ieņemt cietoksni, izgāžot durvis ar bomi. 3. Izmisumā bļaujoša dzeloņcūka. 4. Citplanētietis sniedz liegu skūpstu savai iecerētajai. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:21 |