![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Heh, man skolaa vienam projektam vaig juusu paliidziibu.... shis var likties mazliet stulbi, bet es juus ljoti luudzu - izpaliidziet...Tas ir vienkaarsh projekts par kuru es vareetu piepelniit labu atziimi
![]() Taatad - ko juus saskatat shajos atteelos? Luudzu atbildiet tieshi to ko juus iedomaajaties uzreiz paskatoties. 1) 2) 3) 4) Taa kaa es originaalaas lapinjas pazaudeeju (~_~") tad uztaisiiju peintaa atteelus peec iespeejas liidziigaakus taam.... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hmm, tā arī gribējās teikt-plankums, plankums, plankums..
![]() 1. Izplūdusi hareogrāfiska zīmē, nedaudz atgādina haeroglifu. 2. Putns, tikai, nezkāpēc bez galvas 3. Palmas lapa 4.Vēvere ar kuplu asti un bez ausīm PS, viens ieteikums, varbūt to varēt labāk tev sūtīt uz PM? Jo redzot iepriekšējās atbildes cilvēki iespaidojās no tām. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:35 |