![]() |
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Labdien, pēc dažu foruma biedru ierosinājuma, lai vairotu otaku.lv satura vērtību, ir ieviests minimālais posta garums - pagaidām tie ir 60 simboli.
Citas idejas laipni gaidītas.. UPDATE: Samazinājām uz 30 UPDATE2: blah.. atlikām atpakaļ uz 60 ![]() This post has been edited by Roze: Mar 9 2005, 22:53 |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es kaa nenoliedzams garo postu rakstiitaajs, protams, juutos aizvainots par to, ka... tiek izvirziitas tik maz versijas tam, kaapeec tiek rakstiiti gari posti.
Pirmkaart, ja nezin, tad neraksta, jo nezin, ko rakstiit. Ja zin vaaji, tad tikai izsaka savu versiju un uzklausa citas versijas. Un tieshi sheit sleepjas foruma buutiiba - domu apmainja. Piespiest katru rakstiit tikai par teemaam, ko vinjsh labi paarzin, ir tas pats, kas piespiest runaat tikai par teemaam, ko paarzin. Aizliegts izteikt versijas, runaat tikai to, par ko ir paarliecinaats. Pasaule bez jaunaam idejaam. Taataa pasaulee tikai noshauties... Otrkaart, par to, ko nesaprot, neraksta. Ja pats tic, ka saprot, un uzraksta, bet neviens nepasaka, kas tiek saprasts nepareizi, tad jau taa ir saprateeja nolaidiiba, ne rakstiitaaja vaina. Treshkaart, cilveeki, kas raksta, lai izliktos lieli speciaalisti, nevienam netraucee, ja vinji arii ir lieli speciaalisti. Ja vinji neko nejeedz, tikai grib izlikties, ka jeedz, tad garu postu var uzrakstiit tikai uudeni lejot. Un taadu postu izlasot, ir skaidri redzams, ka pateikts netika pilniigi nekas, iznjemot visiem zinaamas lietas. Un neviens te taa neraksta (ja es taa rakstu, tad neljaujiet man par to nezinaat). Un nevaru atcereeties kaadu postu, kur viena un taa pati ideja tiktu uz vietas muljljaatas "100 reizes". Es censhos rakstiit taa, lai lieku teikumu nebuutu. Tie ir tieshi tik daudz, lai ideja buutu nepaarprotama un viegli saprotama (vieglai saprotamiibai veltiitie teikumi sastaada lielaako daudzumu, jo reti kuram patiik lasiit definitiivus teikumus bez paskaidrojumiem). edg parasti staasta tikai filozofiskaa veidaa radushaas idejas, kas domaatas lasiishanai tiem cilveekiem, kam nepatiik bez ierunaam pienjemt secinaajumus, bet patiik analizeet savus un citu cilveeku praatojumus, lai pats nonaaktu pie saviem secinaajumiem. Tiem, kas iesiiksteejushi uz domu, ka vinji jau nu labaak zin, tiem nav paredzeets lasiit shos postus, jo vinjiem no taa jeega taapat nebuus, iznjemot riebumu, ka kaads runaa pretii vinju vieniigajai "patiesiibai". Bet tajos retajos gadiijumos, kad vinji iebilst, tad es siiku analizeeju vinju iebildumus, veerteejot to ticamiibu un pienjemamiibu un no taa paarveidojot sevis iepriekshizteiktaas idejas, un visus shos analizeejumus es uzrakstu 3x garaakaa postaa, kuram atkal driikst iebilst, un es galu galaa esmu speejiigs pienjemt jebkaadu "patiesiibu", ja taa buus pietiekami labi argumenteeta. Taadeejaadi shie savstarpeejie, skjietami striidiigie garie posti straadaa kaa domu apmainja starp mani un to otru cilveeku, un tai ir pat jeega, jo edg idejas to rezultaataa parasti mainaas. Un tas noziimee, ka forums pilda savu pienaakumu. Ceru, ka patiikami bija lasiit. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:44 |