![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Heh, man skolaa vienam projektam vaig juusu paliidziibu.... shis var likties mazliet stulbi, bet es juus ljoti luudzu - izpaliidziet...Tas ir vienkaarsh projekts par kuru es vareetu piepelniit labu atziimi
![]() Taatad - ko juus saskatat shajos atteelos? Luudzu atbildiet tieshi to ko juus iedomaajaties uzreiz paskatoties. 1) 2) 3) 4) Taa kaa es originaalaas lapinjas pazaudeeju (~_~") tad uztaisiiju peintaa atteelus peec iespeejas liidziigaakus taam.... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
1. Cilveeka galva
2. Putns 3. Ezis 4. Smaids The post you entered in was too short. You must have at least 60 character(s) in your post before it will get posted. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:30 |