![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Heh, man skolaa vienam projektam vaig juusu paliidziibu.... shis var likties mazliet stulbi, bet es juus ljoti luudzu - izpaliidziet...Tas ir vienkaarsh projekts par kuru es vareetu piepelniit labu atziimi
![]() Taatad - ko juus saskatat shajos atteelos? Luudzu atbildiet tieshi to ko juus iedomaajaties uzreiz paskatoties. 1) 2) 3) 4) Taa kaa es originaalaas lapinjas pazaudeeju (~_~") tad uztaisiiju peintaa atteelus peec iespeejas liidziigaakus taam.... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Zinu ka projekta nedēļa galā bet ...
1.Cilvēka galva kurai cauri izdurts miets(tas ar ko dur nost vampīrus) 2.Zivs 3.Izskatās pēc tās elfīgās mantiņas kurai nev drēbju bet kupli mati dažādās krāsās. ![]() 4.Elviss rāda kulaku -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:52 |