![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu tad tā:
Notiks no 6. līdz 8. maijam Būs filmas, cosplay, konkursi un vēl daudz kas. Gatavojieties, šeit pamazām krāsies informācija par pasākumu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
jaasaak kraat nauda lai visu paspeetu apmekleet ieprieksheejais lloti patika jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee(tas lai 60 ziimes buutu)
-------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Ideaali buutu, ja repertuaaraa buutu Naruto muuviks, InuYashas 4 muuviks un pat FMA muuviks (es tik nezinu vai shamais tik driiz buus)
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Ray @ Mar 15 2005, 21:23) Ideaali buutu, ja repertuaaraa buutu Naruto muuviks, InuYashas 4 muuviks un pat FMA muuviks (es tik nezinu vai shamais tik driiz buus) Emmm, es varbūt tevi pārsteigšu bet FMA move ir gaidāms Japānā tikai augusta beigās. un tas ir rakstīts visur kun vien var.. ![]() Es domāju ka repertuārs drīzvien būs zināms. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:51 |