![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
oki... no dotajiem postiem neko nevar saprast vai tauta vispār domā ierasties cosplayā vai nē... Lūdzu!!! tie kas būs piesakieties, lai zinu vai krāsot matus zilus vai nekrāsot... Un vai vispār ir jēga tiem pāris cilvēkiem ierasties cosplajā...!!!
|
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es tik aatri vareetu teerpu sataisiit tikai Tohru no Fruits Basket. T.i. uzvilkt skolasformu. XD
Es laikam shoreiz atkriitu. ![]() P.S. Bet es taapat kaadreiz girbeetu taisiit Naruto grupu... ![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:33) .S. Bet es taapat kaadreiz girbeetu taisiit Naruto grupu... ![]() kopsh kura laika cits dzimums majsiijis ;> kautgan pats proms tolereeju vieglaak meitieshus pujshdreebees, nevis otraadi. laikam esu paaraak iesuuksteejis penss ( .. pabirdinu smiltis) |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Church @ Mar 15 2005, 21:59) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:33) .S. Bet es taapat kaadreiz girbeetu taisiit Naruto grupu... ![]() kopsh kura laika cits dzimums majsiijis ;> Kopš tā laika, kad sāka aptrūkties garmataini anime džeki (Parūka nav jautri. Griezt matus ar itkā negribās.). ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Mar 15 2005, 23:25) Kopš tā laika, kad sāka aptrūkties garmataini anime džeki (Parūka nav jautri. Griezt matus ar itkā negribās.). ![]() es iraid garmatajns, bet kosplejos laikam nevareeshu sevi piedabuut piedaliities. tjem pache - my face not kawaii, un vispaar, jau no 2 g.v. es i kautriigs ;D .. /me paieskaa savu neskuuto cuukgjiimi |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:33 |